EN HELT NY ERGOMADE HALBYGNING BLIVER FÆRDIGGJORT I MARTS 2018

Siden begyndelsen har vores firma været på vej mod fremskridt – det er den ledende magt, vi har stræbt efter. Det vil sige, at vi er begejstrede for at dele vores igangværende projekt der startede i slutningen af august 2017, med offentligheden, – en ny halbygning, der spredes på præcis 14286 m2 jord, hvoraf 6500 vil være til bygningen selv.
En anden stor nyhed er de associerede virksomheder, vi har ansat – nemlig to virksomheder er inkluderet i hele processen – Cordeel, et Beograd afdelingskontor for den belgiske entreprenør, parret med erfarne og prisbelønnede arkitekter fra to bureauer fra Nis: Projektinzenjering (halprojektering og tilsyn) og KontraStudio (indretning). Søgen efter perfektion betyder også, at vores samarbejdspartnere viser ekspertise i deres arbejde – eksempel herpå, KontraStudio, et meget vellykket arkitektonisk kontor, der kan prale af deres første pris på Ceresit Facade Award-show i München i 2015, Grand Prix på Arkitektoniske Triennial i Nis i oktober 2015 og den arkitektoniske pris på den arkitektoniske salon i Beograd i 2016 også.
Om tidsplanen for færdiggørelsen af arbejdet er der siden 21. august følgende felter er markeret- site forberedelse, rengøring og hegn, containerindstilling, jordudtagning og udgravning, forstærkning og forskalling til fundamentbjælker og vægge. Interiørarbejder er planlagt til vinteren.
Anslået pris for hele projektet er 3.500.000,00 euro og forventes færdig i marts næste år.
Flere gode nyheder kommer snart. Det har at gøre med udvidelse af kapacitetem og arbejdskraft sammen med nyt indkøb af maskiner. Bliv hængende.

New-Ergomade-hall

New-Ergomade-hall

New-Ergomade-hall

New-Ergomade-hall