References
Ergomade History
2004
Now
2004
EN IDE FØDES
Efter mange års virke i møbelbranchen opstod der i vores familie en vision om at skabe originale,dansk designede skolemøbler og institutionsmøbler af højeste kvalitet. Vi så et stort potentiale i uddannelsessektoren, der havde et udbredt behov for ergonomiske løsninger med forbedret funktionalitet og øget holdbarhed.I 2004 begyndte vi at gøre forretninger med vores første kunder - og Ergomades rejse var sat godt i gang.
EGNE PRODUKTIONSFACILITETER
Ergomade fokuserede på oprettelse af egen produktion af skolemøbler og institutionsmøbler og investerede i de første maskiner. Med dybe rødder i Danmark og dansk designtraditionvalgte vi at bygge distributionen op med udgangspunkt i det Skandinaviske marked. Vi lancerede vores produkter på det danske marked i 2005.
2007
2011
UDVIDELSER OG KAPACITETSFORØGELSE
Antallet af kundersteg støt – og vores produktionskapacitet fulgte med. I forbindelse med flytning til en større produktionshal investerede vi samtidig i avanceret teknologi og CNC-maskiner. Produktionen blev mere effektiv, og vi var i stand til at tilbyde vores kunder en bredere vifte af produkter kombineret med muligheden for individuel tilpasning inden for farver, materialer, størrelser etc.
EKSPANSION PÅ DET INTERNATIONALE MARKED
Kundeporteføljenbliver mere og mere international. Vi får nye partnere og projekter i lande som Østrig, Norge, Rusland, Færøerne og Storbritannien.
2013
2014
10 ÅRS ERGOMADE
Vi fejrede vores 10 års jubilæum med 65 ansatte og en eksportpå 40.000 produkter årligt – bragt til vores kunders dør af 155 lastbiler med en leveringssikkerhed på ikke mindre end 99%.
ERGOMADE THE MOST INNOVATIVE COMPANY
Ved den første Trends& Traditions messe i København vandt Ergomade førsteprisen som den mest innovative virksomhed.
2015
2018
PRODUKTIONSAREAL UDVIDES MED 6.500 M2
Ekspansionen og behovet for ny produktionsteknologi fortsætter med forøget styrke. I efteråret 2017 åbner Ergomadeen ny hal på 6.500m2 til møbeldesign og -produktion i kommunen Merosina, nær Nis i Serbien. Størrelsen på den nyerhvervede grund er imidlertid på 14.286m2, og der er flere udvidelser i støbeskeen.