VIRKSOMHEDEN ERGOMADE HJÆLPER MED ORGANISERING AF KIRSEBÆRDAGENE

Vi er stolte over at kunne meddele, at Ergomade donerede midler til tilrettelæggelsen af arrangementet “Kirsebærdagene”. Denne lejlighed er meget vigtig for Merosina Kommune, og vi er stolte af at sige, at vi har bidraget til en så vigtig begivenhed som nærmer os tradition for frugtplantning i dette område. Vores firma har støttet dette arrangement i årevis; vi hjælper med at arrangere selve arrangementet, da vores Ergomade-familie altid søger at støtte og opmuntre interessante festligheder, der er økologisk orienterede. Vi hos Ergomade mener, at alle virksomheder skal opføre sig miljøansvarligt. Vores firma anerkender vigtigheden af lignende begivenheder; vores ønske er at hjælpe, når vi kan og for at fremme miljøvenlige arrangementer.

Arrangementet ”kirsebærdage 2016′ blev traditionelt organiseret trettende år i træk ved Oblacina-søen. Arrangøren af arrangementet er Merosinas offentlige bibliotek. Projektet er gennemført i samarbejde med Kommunal Kommune, Merosina Kommunal, Direktoratet for Bygning af Kommunen og Ministeriet for Handel, Turisme og Telekommunikation.
“Kirsebærsdage” er en unik begivenhed, som i de sidste par år er blevet varemærket for Merosina Kommune, da kirsebærene fra dette område (Oblacina) er berømte. Mere end 5000 mennesker har besøgt denne begivenhed, hvilket betyder, at den er turistmæssig vigtig på kortet over Nis-regionen (Serbien).

Formålet med dette projekt er forbedring af turistpotentialet i dette område og næring af kulturelle og åndelige traditioner. “Kirsebærsdagene” er en turistmæssig og kulturel begivenhed, der fokuserer på fremme Ergomade company always portrays its philanthropic aspects, as it aims to help in the realization of all the well-fare events.
Ergomade-selskabet skildrer altid sine filantropiske aspekter, da det har til formål at bidrage til realiseringen af alle velbegrundede arrangementer.

dani_visnje_2016_3

dani_visnje_2016_1

dani_visnje_2016_2